Konsumentförpackning

Förpackningar som konsumenten möter i butiksmiljön och som skyddar och exponerar produkten. Applikationerna är i det närmaste obegränsade, vi levererar förpackningar till allt från spik & skruv, verktyg, sportartiklar, kosmetik, lås & säkerhet, elektronik o.s.v. Se fler exempel under Inspiration.

Med varumärket GREENPACK har vi försett marknaden med återvinningsbara och lätthanterliga blisterlösningar i mer än 20 år. GREENPACK finns i ett antal varianter för kundanpassning, samt i serien Standard Vikblister med lagerhållna, standardiserade blisterformat. Se nedan för mer information.

Vi tillhandahåller också möjligheten att tillverka blisterförpackningar i svetsbar plast.

Thumbnail Image 1

GREENPACK Safe & Slide

De här lösningarna bygger på ett dubbelvikt tryckt och stansat kartongkort med ett uttag i framsidan där blistret placeras. Försegling görs genom att man pressar och värmer samman de två kartonghalvorna runt blistret. Hög andel förnyelsebar råvara (kartong) och delvis återvunnen PET-plast i blisterdelen gör detta till ett riktigt bra miljöalternativ!

Läs mer

Thumbnail Image 1

Vikblister

Clamshell – vikblister – består av en framsida och en baksida som sitter ihop med ett ”gångjärn”. Vikblister kan konstrueras med mekanisk förslutning, t ex låsklackar eller knoppar. Det går också att göra garantiförsegling genom svetsning av hela eller delar av blistrets kanter.

Läs mer

Thumbnail Image 1

Standard Vikblister

Vikblister som lagervara för snabba leveranser och utan verktygskostnader. Tillverkas i Sverige av A-PET-plast med hög andel återvunnen råvara.

Läs mer

Thumbnail Image 1

GREENPACK Original

När GREENPACK Original introducerades var den en av de första källsorteringsbara och miljöanpassade blisterförpackningarna i världen! Den har belönats med både ScanStar och WorldStar. Förpackningen utgörs av en blister-framsida med ett z-format spår där ett kartongkort snäpps fast.

Läs mer

Thumbnail Image 1

Svetsblister

Back to basic! Den ursprungliga blisterlösningen är att man svetsar (värmer och pressar) fast en blisterbubbla mot ett blisterlackat kartongkort. Denna lösning är ibland fortfarande ett bra förpackningsalternativ. Vi har kunskapen och maskinlösningarna för detta på plats.

Läs mer